Home / 365 Caffè Italia

Bent u op zoek naar een bijzondere manier om uw gasten te verrassen op vers bereide koffiesoorten? Onze mobiele koffiebar vormt een stijlvolle attractie voor uw gasten.

Topklasse Koffie op evenementen

Onze mobiele koffiebar brengt Italiaanse topkoffie naar uw evenementen, beursen, festivals, bedrijfs- en privé feesten. De koffiebar wordt bemand door een Barista, die op moderne wijze verse ristretto´s, espresso´s, cappuccino´s en caffè americano´s bereidt. Met versgemalen koffiebonen en hoogstaande koffieapparatuur wordt elk kopje koffie op maat gezet voor uw klant of gast. Een ware traktatie en perfect visitekaartje.

Koffiebar services naar uw wensen

Elk evenement, beurs, feest of locatie is anders. Wij passen onze koffieservice aan naar uw wensen. Van één koffiebar met één barista op uw feest tot een groot evenement waar de koffie’s in groten getale besteld kunnen worden. U kunt kiezen voor een all-inclusive tarief voor alle services, of een basis huurtarief waarbij de gasten hun consumpties afrekenen.

Over 365 Caffè Italia

Wij importeren onze eigen koffie. Daarvoor werken we samen met een Italiaanse koffiebranderij. Een ambachtelijk familiebedrijf dat sinds 1961 bestaat en gerund wordt door vader en zijn twee zonen. De constante controle van de grondstoffen, kwaliteit van de productie en het blijven proeven van het eindproduct, maakt hen tot ware koffie-goden.
Website 365 Caffè Italia…