Home / Bruiloften

Het woord ‘trouwen’ heeft al sinds mensenheugenis een ongekend romantische weerklank. Bij trouwen denkt men aan een nieuw begin, een toekomst opbouwen samen, het vieren van de mooiste dag van uw leven met de mensen die u het meest dierbaar zijn. Een trouwfeest is zeker voor de hoofdrolspelers misschien wel de belangrijkste dag in hun leven. De culinaire invulling vormt een belangrijk onderdeel van die dag en is bij 365 Eventi in de juiste handen. Samen maken we ‘jullie dag’ tot een culinair festijn!

Ons doel

Wij vinden het belangrijk dat het eten op uw feest aan uw wensen voldoet. Wij kunnen de complete eet- en drinkbeleving verzorgen, vanaf het aperitief bij binnenkomst tot de bruidstaart en het laatste drankje inclusief borrelgarnituren voordat uw gasten ver­trekken. Uiteraard vullen we de dag samen in tijdens de gesprek­ken vooraf. Verzorgen wij de begeleidende wijnen, dan proeft u deze eerst voor. Wij komen met een uitgebreid pakket aan mogelijkhe­den en stel­len samen met u uw persoonlijke culinaire draaiboek samen, dat u ruim voor de heuglijke dag in handen krijgt.

Locatie

Catering op locatie is onze specialiteit. Wij maken gebruik van de aanwezige keuken, breiden die uit of bouwen eigen keukencapaciteit op. Mocht uw huwe­lijk plaatsvinden in de zomer, dan kunt u overwe­gen buiten te recipiëren, lunchen of dineren. Ook dat kunnen wij voor u verzorgen, zelfs met ‘live cooking’. Wij werken samen met een groot aantal schitterende locaties in Limburg. Heeft u zelf een bijzondere plek in gedachte, dan kunnen wij ook daar de catering voor u verzorgen. Natuurlijk kijken wij met u naar een binnen-alterna­tief voor als het weer tegenzit.

Gerechten

Neem ruim de tijd om samen met ons uw culinaire programma samen te stellen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden. Lijkt een amuse bij binnenkomst u wat? Heeft u een voor­keur voor bepaalde hapjes of gerechtjes tijdens de receptie? Wat dacht u van een volledig gepersonali­seerde bruidstaart? De lunch of het diner mag verrassen. Dat lukt zeker met onze op Italiaanse leest ge­schoei­de gerechten of buffetten. Onze keukenbrigade kan alles ‘live’ bereiden en is stand-by voor bijzondere wensen.

Bediening

Uiteraard kunt u rekenen op voldoende geschoold perso­neel dat u vakkundig bedient. Wij hebben vaste krachten in dienst en werken daarnaast samen met betrouwbare part­ners. Zij kennen onze kwaliteitseisen en vullen die graag in.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Klik hier…