Home / Evenementen

Of het nu gaat om de totale uitbesteding van uw feest of evenement, alleen het eten en drinken, of materialen, 365 Eventi voorziet in ieder aspect. Wij hebben altijd een passende oplossing voor u en zorgen ervoor dat alles van a tot z is geregeld. In overleg bekijken wij de mogelijkheden voor uw evenement.

Eten

Om uw feest of evenement compleet te maken, verzorgen wij uitgebreide cateringservices, zoals exclusieve hapjes, luxe bittergarnituur, live cooking, heerlijke koude en warme buffetten, (‘walking’) dinner en barbecue. Onze catering is geheel in Italiaanse stijl. Daarnaast verzorgen wij de aankleding van het diner of buffet en leveren wij het benodigde servies en bestek.

Drank

Wij kunnen u advies op maat geven voor de drankvoorziening op uw feest of evenement. Wij leveren alle mogelijke dranken en hebben diverse materialen beschikbaar, zoals tapinstallaties en koelingen. En natuurlijk het benodigde glaswerk.

Inrichting

Naast de catering, kan 365 Eventi de complete inrichting van uw feest of evenement verzorgen. U kunt bij ons terecht voor het huren van materiaal. Denk hierbij aan luxe partytenten, divers meubilair, dansvloeren, warmtelampen en toiletunits.

Decoratie

Laat uw evenement volledig naar uw wensen decoreren door 365 Eventi. Decoraties zorgen voor de ‘finishing touch’ van uw feest of evenement. Denk hierbij aan wand- en tafeldecoraties, sfeerverlichting en LED-verlichting.

Entertainment

Door entertainment in te zetten op uw evenement, wordt er een belevenis en sfeer gecreëerd. Dit kan variëren van een kleine act tot een hele show.

Muziek

Op evenementen zijn er verschillende vormen van muziek. Denk hierbij aan dj’s die de hele avond platen draaien, solo artiesten en bands die livemuziek kunnen verzorgen. In overleg bekijken wij de mogelijkheden die er zijn voor uw evenement.

 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Klik hier…