Home / Catering

Misschien heeft u via anderen van onze werkwijze gehoord, of heeft u zelf onze medewerkers al eens ergens in actie gezien. Hoe dan ook, met veel plezier willen wij u informeren over datgene waar wij goed in zijn: full service op het gebied van catering in Italiaanse stijl.

Lunchen/Dineren op locatie

Koken op locatie is onze specialiteit. Wij maken gebruik van de aanwezige keuken, breiden die uit of bouwen eigen keukencapaciteit op. Zo kunt u bijvoorbeeld thuis, in een vertrouwde omgeving, genieten van een gezellige culinaire beleving. Natuurlijk wilt u aandacht geven aan uw gasten, er volledig voor hen zijn en ze verwennen met een lunch of diner. Dat kan! Wij van 365 Eventi nemen al uw werkzaamheden in en rondom de keuken uit handen en zorgen ervoor dat uw gasten op een bijzondere wijze culinair verrast worden. Maar wij verzorgen ook catering op andere locaties. Denk aan buiten dineren in het heuvelland of in een locatie die u huurt. Is er geen keukenapparatuur aanwezig, dan kunnen wij ervoor zorgen dat alles op een professionele en gezellige manier gerealiseerd kan worden. Wij brengen Italië bij u thuis of op een andere locatie. Dit product is maatwerk. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Live cooking

Er komt een belangrijke dag aan en dat moet gevierd worden met een feest. Maar u wilt qua eten eens iets anders dan een standaard buffet. 365 Eventi biedt u live cooking concepten, waarbij uw gasten onze koks aan het werk zien en het plezier van koken ervaren. De ‘food-beleving’ dichterbij dan ooit. Kleine, smaakvolle gerechten passeren de revue en worden ter plekke gedresseerd en gegarneerd.

Niet alleen onze koks bereiden de gerechten, maar ook uw gasten zijn vrij om op een speelse wijze mee te helpen in de keuken. Zo wordt er een ongedwongen en informele sfeer gecreëerd, terwijl de koks de gasten meer vertellen over de gerechten en de afkomst ervan.

BBQ op bijzondere wijze

Eindelijk! Het is weer tijd om lekker buiten te genieten van het mooie weer en van de lange zomeravonden met vrienden en familie. Hier mag een barbecue natuurlijk niet ontbreken! Er gaat niets boven het sissende geluid van de grill en de geur van smakelijk gekruid vlees, vis of groenten. Belandt uw vlees ondanks uren marineren droog en taai op uw bord? Is het vlees verbrand of te lang gekookt? Gaat het rookalarm bij de buren af? Wij verzorgen graag uw barbecue op locatie, volledig afgestemd op uw wensen, zodat u zich alleen maar om uw gasten hoeft te bekommeren en samen met ze kunt genieten.

Deze service is maatwerk ! Neem vrijblijvend contact met ons op en wij maken een offerte opmaat voor u.

Buffetten

Ons aanbod is zeer uitgebreid. Wij zijn echter specialisten in maatwerk op het culinaire Italiaanse vlak.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, neem dan even contact met ons op. Op basis van een persoonlijk gesprek ontvangt u van ons een voorstel op maat.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Klik hier…