Horeca adviesbureau

Een eigen bistro, brasserie of restaurant is een dr­oom van velen. Maar er komt heel wat bij kijken om zo’n droom te realiseren. Ons veelzijdige en dynamische adviesbureau richt zich op het ondersteunen en versterken van Italiaans georiënteerde horecabedrijven.

Zo kunnen wij u helpen een mooie menukaart samen te stellen. Wij bereiden overheerlijke, traditionele Italiaanse gerechten samen met uw medewerkers, net zo vaak tot ze exact zijn wat u en wij in gedachten hebben. Maar onze begeleiding gaat veel verder dan het ontwikkelen van tongstrelende gerechten die uw gasten verrassen en binden aan uw zaak. Denk aan de juiste prijs-kwaliteitverhouding, een gezonde brutowinstmarge, keukenstructuren, opleiding van het personeel (keuken en bediening), HACCP en ga zo maar door. Bedrijfstechnisch alles tiptop voor elkaar hebben, zodat de gast een culinaire achtbaan ingaat en het liefst niet meer uitstapt! Samen kunnen we dit bereiken…

Hebt u behoefte aan of belangstelling in gedegen hore­ca-advies? Neem dan vrijblijvend contact op via het telefoonnummer 045 – 524 1270 of vul het formulier in bij contact.