Horeca opleidingen in Italië

Het “International Culinary Institute for Foreigners” (I­CIF), opge­richt in 1991, is een non‑profit onderwijsinstelling die de kunst, de geschie­denis, en het behoud van de Italiaanse kookkunst wil overdragen aan buiten­lan­ders. Door middel van diverse cursussen en opleidingen verspreidt het ICIF deze prachtige gastronomische tradities, zowel binnen als buiten Italië.

365 Eventi vertegenwoordigt het ICIF in Nederland en België.

Over ICIF

Het instituut heeft als doel koks en gastheren op te leiden tot professionals in de Italiaanse kookkunst en oenologie, zodat zij dit kunnen voortzetten in hun land van herkomst.
Lees meer…

De school

Het ICIF is gelegen in het pittoreske kasteel Costigliole d’Asti / Piemonte. Een prachtige locatie waar U zich tussen de mooie natuur en typische Italiaans streekproducten bevindt.
Lees meer…

Diverse horeca opleidingen in Italië

Wij bieden verschillende gecertificeerde opleidingen aan voor koks en chefs. De duur van elke opleiding varieert tot een maximum van 6 maanden inclusief stageperiode.
Lees meer…

Aanmeldformulier ICIF

Meldt u aan voor een gerenommeerde opleiding in Italië en kom terug als een volwaardig Italië chef of Sommelier.
Klik hier…

Stageplaatsen

Na een periode van theoretische en praktische lessen aan het ICIF, is het tijd om werkelijk ervaring op te doen in de Italiaanse keuken. Dit in de vorm van een praktijkstage !
Lees meer…

ICIF site

Bekijk de officiële website van het ICIF!
Klik hier…